Vi som är ledare i F&S Eksjö

Marie Larsson

Pass: Power Hour


Power Hour är ett effektivt allroundpass med tydliga helkroppsövningar med medicinboll. Träningskänslan är tydlig från starten, det är träning utan krusiduller. Jag garanterar att du får en riktig genomkörare och hög puls. Power Hour står för både styrkekvaliteten explosivitet och upplevelsen av en träningsfest! Det är jag och musiken som driver på dig i passet!

Ett pass där grimaser är tillåtna ~ här tar vi i! Anna Adamson

Pass: Jympa Bas


Jympa bas består av enkla och effektiva rörelser där alla hänger med.
Vi bygger styrka och kondition från grunden.
Till härlig musik hittar vi tillsammans rörelseglädjen - och livsglädjen!

Klas Blixt

Klas tar paus under hösten 2017.

Pass:  Jympa medel

Motto: "Kort sagt kan man beskriva mitt pass lite grann som att man blivit överkörd av en truck, men att man landar mjukt med en skön känsla i kroppen efteråt."
Anders Nordin

Pass: Spin Soft och Spin Flow

Kom och cykla loss med mig!! Att cykla är en härlig motionsform oavsett om det är på en spinncykel eller ute i naturen! Musiken hjälper dig till oanade krafter. Välkommen att prova på!

Caroline Tillström


Pass: SkivstångIntervall

Träning är härligt och jag önskar att fler Eksjöbor skulle upptäcka hur skönt det är att träna, det gäller bara att hitta sin grej!

Jag tror att en del kan vara skeptiska till Skivstång, men de flesta är väldigt glada när de väl provat. Man måste inte alls vara stor och biffig för att få gilla träning med vikter, tvärtom har det blivit en bra blandning på Skivstångspassen, unga - äldre, kvinnor - män. Och alla kämpar utifrån sina förutsättningar!

Motto: "Kom och ge skivstång en chans med mig!"
Linda Hesselgård

Pass: Jympa FlowRide

Beskrivning: Kom och gör av med energi! Samtidigt som du skaffar dig ny sådan! Här får du utlopp för både ilska och glädje :)
Åsa Bogmark

​Pass: Spin 60 och Cross

Kom och utmana dig själv med musiken som hjälp.
Du bestämmer själv hur stor eller liten utmaning du vill ha.


Välkommen!
Maria Hermodsson

Pass: Flex

Flex är ett pass med målsättning att förbättra funktionen i stela muskler och leder. Träningen är fokuserad med dynamiska, tydliga och energifyllda övningar.
Passet vänder sig till dig som är igång med träning oavsett om du är motionär eller elitidrottare. Här kan du träna upp den flexibilitet din kropp behöver för att fungera på bästa sätt.
En bra start på helgen dessutom!
Hoppas vi ses!

Malin Montell
Pass: IntervallFlex och Cross

Under första hälften av passet utmanar du din kondition och styrka i ett tufft intervallupplägg. Under andra hälften tränar du din rörlighet.

Intervalldelen har högintensiv karaktär och växlar hela tiden mellan övningar för styrka och kondition. I flexdelen tränar du din funktionella rörlighet i ett dynamiskt och fokuserat flow. De muskler du tröttat ut i intervallavsnittet sträcks ut och blir rörliga, smidiga och avslappnade.

IntervallFlex är ett träningspass du lämnar med ett nöjt leende, om du gillar att ta i och är rustad för intensiv träning.


Leif Manley

Pass: Box

​Box är en tuff träning med mycket box- och kampsportskänsla.
Passet präglas av enkelhet, fight, teamkänsla och attityd. Alltid med glimten i ögat.
Ida Örmander

Pass: Jympa Medel

  

Beskrivning: Jag tycker det viktigaste är att man har det roligt när man tränar, för träning som inte är rolig blir inte av.
Sedan är det självklart viktigt att kroppen får en bra och allsidig genomkörare.

Motto: "Man ska svettas och ha kul :)"
Micael Johnsson

Pass: Spin 60 och Cirkelgym

Musiken tycker jag har en väldigt stor roll i ett spinningpass och försöker blanda både gamla hits med nya men framförallt göra det utifrån min musiksmak och prägel - hoppas att även Du gillar det.

Tempot avgör man ju själv men jag gillar att det är lite fart och fläkt.
Veronica Carlsson

Pass: Familj

Beskrivning: Rolig rörelse lek med spring, lek o hopp till glad musik!!!
Anki Lagerquist

Pass: Core

Beskrivning: Jag kör ett pass som passar alla! Det är du som motionär som bestämmer hur lätt eller hård din träning blir - jag ser till att du får musik och tempo!

Rebecka StenströmPass: Spin IntervallJag älskar svettiga ösiga pass, med bra musik och mycket träningsglädje. Vilket är exakt vad mitt pass präglas av! Tillsammans utmanar vi oss hela vägen till toppen. 
Kom och hoja med mig, det blir kul!


Sandra Åkesdotter

​Sandra tar paus under hösten 2017

Pass: Power Hour och Cirkelfys


Power Hour är ett effektivt allroundpass med tydliga helkroppsövningar med medicinboll. Träningskänslan är tydlig från starten, det är träning utan krusiduller. Jag garanterar att du får en riktig genomkörare och hög puls. Power Hour står för både styrkekvaliteten explosivitet och upplevelsen av en träningsfest! Det är jag och musiken som driver på dig i passet!
.

Cirkelfys

Funktionell, sportig träning i stationer. Med Cirkelfyspasset vill vi skapa förutsättningar för att kroppen ska kunna utföra det den är byggd för. I fokus står teknik, hållning och att bana in rörelserna rätt.

Agnes Jarmland

Agnes tar paus under hösten 2017.

Pass: Jympa soft och Skivstång.

Soft är ett rejält jympa pass med härlig rörelseglädje till musik, som passar de flesta!  I Soft jympan tränar vi upp flåset utan tvingande hopp, så det passar även dig som vill spara på dina knän och leder!

Varmt välkomna att jympa loss med mig!
Mikaela KarlssonPass:  Junior.

 

Ett svettigt pass med enkla övningar för att alla ska kunna hänga med och få ut så mycket som möjligt av sin träning! Jag kommer ha grymt roligt – hoppas Du också får det!
Emma Rokäll


Pass: Dans Fusion

Showa loss med steg och dansstilar.

Här blandas olika stilar och du kan hänga på direkt. Inga avancerade koreografier, bara härma, släppa loss och ha kul. Det är lekfullt, fritt och inga krav på exakthet. 

Vältränad eller inte, alla kan vara med och göra passet till sitt eget. Precis som på dansgolvet.

Tomas Titus


Pass: Flex Soft och Cross

Träningen i Flex soft är lugn och inkännande och passar även den som känner sig stel och ovan. Vi mjukar upp och tränar rörlighet med extra hänsyn till leder och muskler. Skön träning för alla som vill stressa ned, hitta balans välmående och återhämtning.
Petra Jarlros

​Pass: Dans Fusion

Gillar du att röra dig till medryckande musik har du kommit rätt. Här blandas olika stilar som disco, funk, jazz, latino, rock och swing. Inga avancerade koreografier, bara härma, släppa loss och ha kul med mycket känsla, attityd och karaktär. Det finns inga krav på exakthet. Gillar du att leka loss och showa så gillar du garanterat Dans fusion.

Vältränad eller inte, alla kan vara med och göra passet till sitt eget. Precis som på dansgolvet.